85+ Njuskalo Stanovi Novogradnja Dugave Besplatno

85+ Njuskalo Stanovi Novogradnja Dugave Besplatno. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Dugave Stan Prizemlje 2 Vrta

Istaknuto Dugave Stan Prizemlje 2 Vrta

Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave.

202,443 € garažno parking mjesto: Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.

Stanovi Za Najam Dugave Indomio Hr

Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 202,443 € garažno parking mjesto:

Nova Snizena Cijena Stan Zagreb Dugave Calogoviceva Ul 81 46 M2 Prodaja

Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje.. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! 202,443 € garažno parking mjesto: Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, ….. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. 202,443 € garažno parking mjesto: Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24... 202,443 € garažno parking mjesto:

Lokali Dugave Zagreb Najam I Prodaja Na Crozilla Com

Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. 202,443 € garažno parking mjesto: Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite!. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite!

Gtsn2fbiw1tvm

Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Projekti U Zagrebu Novogradnja Zagreb Pbz Card

Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave... Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi od 22 m2 do 75 m2.

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave.

Mirjana Mikulec Nekretnine Najbolja Ponuda Kuca I Stanova Vec Od 118 Tis Eura Indizajn S Mirjanom Mikulec

09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24... 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave.. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.

Dugave Gramiks D O O

Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2.

Shgshigqhpcjum

Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave.

Stan Zagreb Dugave Kamenarka 47 M2 Trosobni Novogradnja 1100eur Prodaja

07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave.

Projekt Novogradnja Dugave

12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave... Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! 202,443 € garažno parking mjesto: Stanovi od 22 m2 do 75 m2. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24.. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.

Stan Zagreb Dugave 68 42 M2 Novogradnja Prodaja

Stanovi od 22 m2 do 75 m2.. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite!

Stanovi Za Najam Dugave Indomio Hr

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta.. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta.

Projekt Dugave 2020

U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. 202,443 € garažno parking mjesto: Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.. 202,443 € garažno parking mjesto:

Stan Zagreb Dugave 67 31 M2 Novogradnja Prodaja

Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje.. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 202,443 € garažno parking mjesto: Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave... Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave.

Stan Dugave Prodaja

Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima.. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24... Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.. 202,443 € garažno parking mjesto:

Dugave Novogradnja 3sobni Stan Sa Vrtom Prodaja

Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada... U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. 202,443 € garažno parking mjesto: Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave.

Stan Na Prodaju Dugave Cijena 96 500 00 Povrsina 66 50m

09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima.. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje... 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje.. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje.

Murati Dugave Dvosobni Stan Na 1 Katu Lift Novi Projekt Index Oglasi

Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. 202,443 € garažno parking mjesto: Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje.. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave.

Projekti U Zagrebu Novogradnja Zagreb Pbz Card

202,443 € garažno parking mjesto: U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje.. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 202,443 € garažno parking mjesto:. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …

Prodaja Stan Dugave 4 5s 108m2 Prodaja

Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Mesic Com Gradnja I Prodaja Stanova Zagreb

Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. 202,443 € garažno parking mjesto: Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. .. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.

Stan Zagreb Dugave 56 M2 Novogradnja 3 100 00 Kn Iznajmljivanje

Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.

Lokali Dugave Zagreb Najam I Prodaja Na Crozilla Com

Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta... 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. 202,443 € garažno parking mjesto: Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. 202,443 € garažno parking mjesto:

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2... Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …

Stan Zagreb Dugave 68 42 M2 Novogradnja Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. 202,443 € garažno parking mjesto:.. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.

Stan Zagreb Dugave 50 00 M2 Novogradnja 2020 Garaza Prodaja

202,443 € garažno parking mjesto: Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada... Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …

Stan Zagreb Dugave 39 46 M2 Novogradnja Prodaja

Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.

Stan Zagreb Dugave 50 00 M2 Novogradnja 2019 Garaza Prodaja Imperium Immobiliare

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.

Stanovi Dugave

Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Stan Novogradnja Maksimir 61 M2 Prodaja

Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima... Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaja Stanova Zagreb Pbz Card

Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2.. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite!

Dugave Stan Prizemlje 2 Vrta

202,443 € garažno parking mjesto:.. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem... Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje.. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Projekt Dugave 2020

Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave... Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Stanovi od 22 m2 do 75 m2. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. 202,443 € garažno parking mjesto: Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Novi Zagreb Dugave 3sobni Stan 75 M2 1500e M2 Mogucnost Apn Prodaja

Stanovi od 22 m2 do 75 m2. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. . Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.

Stan Zagreb Dubrava Grizanska Garesnicka 50 00 M2 Iznajmljivanje

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. . Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, …

Stan Zagreb Dugave 50 00 M2 Novogradnja 2019 Garaza Prodaja Imperium Immobiliare

Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. .. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem.

Prodaja Stanova Novi Zagreb Istok Stanovi Prodaja Novi Zagreb Istok Nekretnine Njuskalo

09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24.. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem.

Stan Zagreb Tresnjevka 53 55 M2 Novogradnja Nova Cesta 30 Prodaja

07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. 12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine... Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Prodaja Stanova Dugave

Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Novogradnja dugave zagreb, kliknite i sigurno pronađite! 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24.

Stan Zagreb Dugave 50 00 M2 Novogradnja 2019 Garaza Prodaja Imperium Immobiliare

12.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. 09.11.2021 · novogradnja dugave na adresi havidićeva 24. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada.

Povoljno Prodajemo Stan U Oporoveckoj Novogradnja Tvrtke Nivogradnja Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. .. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave.

Stan Dugave Prodaja

Stanovi od 22 m2 do 75 m2... Kvadrature stanova već od 22m2 do 75m2. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave.. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje.

Stan Zagreb Dugave 50 00 M2 Novogradnja 2019 Garaza Prodaja Imperium Immobiliare

07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. U blizini dječjeg vrtića tratinčica i oš frana galovića, u tijeku je izgradnja višestambene zgrade sa 27 stanova, 16 vanjskih parkirnih mjesta i 22 garažna parkirna mjesta. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. 07.11.2021 · stanovi su u izgradnji a planirano useljenje je studeni 2022 godine. Smještene su južno od rijeke save koje se ističu modernom arhitekturom i odličnim urbanističkim rješenjima. Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada... Dugave su novije zagrebačko gradsko naselje na južnom dijelu grada.

Stan Zagreb Dugave 70 95 M2 Novogradnja Prodaja

Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Za pregled ponude stanova pritisnite ovdje. Naselje dugave je lako dostupno i izvanredno dobro prometno povezano sa svim dijelovima grada. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana dugave. Lokacija je idealna za obitelji sa malom djecom, sportske rekreativce i vlasnike kućnih ljubimaca, koji će ovdje. Atraktivno stambeno naselje od 8 zgrada smješteno u novozagrebačkom kvartu dugave. Stambena zgrada smještena je na uglu sarajevske i jakuševečke ulice, svega 1km od centra dugava gdje se nalaze osnovna škola, … Svaki stan s garažom ili parkirnim mjestom i spremištem.. 12.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova dugave.

Popular posts from this blog